Master-og hovedfagsoppgaver

2015
Undeheim, M. (2015). Digitale fortellinger og barnehagelærernes kompetanse. En studie om barnehagelærernes teknologiske, pedagogiske og faglige kompetanse når de involverer barna i produksjon av digitale fortellinger. Høgskolen Stord/Haugesund.

Bjønnes, P.C. (2015). Profesjonsfaglig digital kompetanse i barnehagelærerutdanningen. Masteroppgave i førskolepedagogikk. Trondheim: DMMH / NTNU

2012
Simensen, E. D. (2012). Førskolebarn i samhandling med digitale verktøy. En kvalitativ studie om kommunikasjon og deling av erfaringer mellom førskolebarn i pedagogisk aktivitet med bruk av digitale verktøy. Masteroppgave IKT-støttet læring ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier. Oslo: Høgskolen i Oslo og Akershus. 

2010
Gåsland, A. (2011). Kunnskap, ferdigheter, holdninger. Digital kompetanse og bildebruk i barnehagen. Masteroppgave i IKT og læring. Stord: Høgskulen Stord/Haugesund.

2009
Hansen, L.I. (2009). “We just click!” ICT from preschool children’s perspectives. Master thesis in Early Childhood Education and Care. Oslo: Oslo University College.

2008
Hjelle, S.S. (2008). Den digitale leken : en tilnærming til bruk av digitale verktøy i barnehagen. Masteroppgave i informatikk. Oslo: Universitetet i Oslo.

Laupsa, A. I. (2008). Mens vi venter…: barns betraktninger om IKT og sosialt samspill i barnehagen.Masteroppgave i IKT i læring. Masteroppgave i IKT og læring. Stord: Høgskulen Stord/Haugesund.

Nilsen, Å.H. (2008). ”Data er like viktig som Duplo” Å vinne kunnskap om barnehagens læringsmiljø med innføringen av IKT i barnehagene i en kommune som eksempel. Masteroppgave i pedagogikk. Kristiansand: Universitetet i Agder.

2007
Sinnerud, M. (2007). “Data i barnehagen”: ei kartlegging av IKT og digitale verkty si rolle i arbeid med barna i barnehagen. Hovedoppgave i pedagogikk. Bergen: Norsk Lærerakademi.

4 kommentar to “Master-og hovedfagsoppgaver”

 1. Margrethe Jernes Says:

  Hei Nina, denne kunne kanskje vært lenket her hos deg? http://brage.bibsys.no/xmlui/bitstream/handle/11250/294608/Paal%20Christian%20Bj%F8nnes.pdf?sequence=1

  Godt med ett sted med oversikt 🙂

  • NinaB Says:

   Absolutt. Rett og slett en forglemmelse at jeg ikke har lagt inn Paal Christians masteropgave. Takk skal du ha. Tar gjerne mot flere tips. Nina

 2. Margrethe Jernes Says:

  Marianne Undheims master er nå på Brage: http://www.digitalkreativitet.no/masteroppgaven-min-er-publisert/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: