Master-og hovedfagsoppgaver

Jeg har dessverre ikke kapasitet til fortsatt  følge opp nye mastere om digital teknologi i barnehagen, men tar gjerne i mot tips hvis du kjenner til noen fra 2016 og fremover.

2015
Undeheim, M. (2015). Digitale fortellinger og barnehagelærernes kompetanse. En studie om barnehagelærernes teknologiske, pedagogiske og faglige kompetanse når de involverer barna i produksjon av digitale fortellinger. Høgskolen Stord/Haugesund.

Bjønnes, P.C. (2015). Profesjonsfaglig digital kompetanse i barnehagelærerutdanningen. Masteroppgave i førskolepedagogikk. Trondheim: DMMH / NTNU

2012
Simensen, E. D. (2012). Førskolebarn i samhandling med digitale verktøy. En kvalitativ studie om kommunikasjon og deling av erfaringer mellom førskolebarn i pedagogisk aktivitet med bruk av digitale verktøy. Masteroppgave IKT-støttet læring ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier. Oslo: Høgskolen i Oslo og Akershus. 

2010
Gåsland, A. (2011). Kunnskap, ferdigheter, holdninger. Digital kompetanse og bildebruk i barnehagen. Masteroppgave i IKT og læring. Stord: Høgskulen Stord/Haugesund.

2009
Hansen, L.I. (2009). “We just click!” ICT from preschool children’s perspectives. Master thesis in Early Childhood Education and Care. Oslo: Oslo University College.

2008
Hjelle, S.S. (2008). Den digitale leken : en tilnærming til bruk av digitale verktøy i barnehagen. Masteroppgave i informatikk. Oslo: Universitetet i Oslo.

Laupsa, A. I. (2008). Mens vi venter…: barns betraktninger om IKT og sosialt samspill i barnehagen.Masteroppgave i IKT i læring. Masteroppgave i IKT og læring. Stord: Høgskulen Stord/Haugesund.

Nilsen, Å.H. (2008). ”Data er like viktig som Duplo” Å vinne kunnskap om barnehagens læringsmiljø med innføringen av IKT i barnehagene i en kommune som eksempel. Masteroppgave i pedagogikk. Kristiansand: Universitetet i Agder.

2007
Sinnerud, M. (2007). “Data i barnehagen”: ei kartlegging av IKT og digitale verkty si rolle i arbeid med barna i barnehagen. Hovedoppgave i pedagogikk. Bergen: Norsk Lærerakademi.

4 kommentar to “Master-og hovedfagsoppgaver”

 1. Margrethe Jernes Says:

  Hei Nina, denne kunne kanskje vært lenket her hos deg? http://brage.bibsys.no/xmlui/bitstream/handle/11250/294608/Paal%20Christian%20Bj%F8nnes.pdf?sequence=1

  Godt med ett sted med oversikt 🙂

  • NinaB Says:

   Absolutt. Rett og slett en forglemmelse at jeg ikke har lagt inn Paal Christians masteropgave. Takk skal du ha. Tar gjerne mot flere tips. Nina

 2. Margrethe Jernes Says:

  Marianne Undheims master er nå på Brage: http://www.digitalkreativitet.no/masteroppgaven-min-er-publisert/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: