DAB 2020: Noen er med i alle byer

logo fb Om DAB 2020

Både i Bodø, Oslo, Molde, Sandnes, Kristiansand og Drammen møter du Utdanningsdirektoratet. Personalets digitale kompetanse er avgjørende for å skape en god digital praksis, og Udir vil dele konkrete tips og muligheter til arbeid med digital praksis i barnehagen.

Giske kommune har gjennom mange år satset på å bygge opp digital kompetanse hos barnehagene. Slik har de gjort personalet skulle bli i stand til å arbeide kreativt med digitale verktøyene. I alle byene vil de fortelle hvordan de har fått til det. Parallellen har de kalt «Som ein dråpe blekk i eit glas vatn.»

Ståle Skagen og Geir Valøen fra Ila barnehage i Trondheim kommer med en splitter ny parallell der de ser nærmere på filosofi og digital teknologi. Kan de digitale verktøyene bidra til at det oppstår et rom med plass til etikk, religion og filosofi, undrer de. Ståle og Geir var med på DAB i fjor og fikk mye positiv tilbakemelding på den varierte måten de jobbet med digital praksis på. De kommer også til alle de seks byene.

Sigrid Hestnes er pedagogisk rådgiver i Norconsult. Hun vil snakke om hvordan det fysiske læringsmiljøet kan designes slik at personale og barn kan utvikle digital dømmekraft. Hvordan er det mulig å programmere, eller omprogrammere bygg, slik at de legger til rette for en praksis der det digitale læringsmiljøet er en integrert i det fysiske læringsmiljøet.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: