Inspirerer, overrasker og setter tankene i gang

re2Den 1. mars åpner utstillingen Bordercrossing fra Reggio Emilia i Södertälje kommune 45 minutter med tog utenfor Stockholm. Den ene delen viser av utstillingen prosjektarbeid ved ti barnehager og småskoler i Reggio Emilia. Utstillingen har tidligere vært vist på Museum of Modern Art i New York.

Den andre delen består av et atelje med digitale og analoge verktøy som de som besøker utstillingen kan prøve selv i et naturfaglig miljø. Jeg har tidligere omtalt utstillingen her og skiver blant annet at «Hvis vi skal ta rammeplanens ord om digital praksis på alvor, kan vi ikke sitte igjen i gammeldags, instrumentell forståelse av teknologi. Vi må oppleve og prøve slik denne utstillingen tilbyr oss å gjøre. Man kommer ikke uberørt ut fra Bordercrossing. Den inspirerer, overrasker og setter tankene i gang om mange mulige aktiviteter som både kan støtte, utvide og utvikle prosjekter det jobbes med i barnehagene.»

Man kan besøke Bordercrossing på spesielle dager, bestille et studiebesøk samme med kollegaene din eller delta på etterutdanning.

Les mer på sidene til Reggio Emiliainstitutet i Stockholm og Bordercrossing i Södertälje kommune.

Bildet er hentet fra http://www.reggioemilia.se.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: