Nå ble jeg skuffet

NKULNå ble jeg skuffet. Bare to av ca 70 utstillerseminar og parallellsesjoner på NKUL 2016 retter seg mot barnehagen: Barns liv og lek med medier med Stine Liv Johansen og Fra muntlig fortelling til digital fortelling med Marianne Undheim.

Etter et særdeles vellykket barnehageprogram på NKUL i fjor, hadde jeg forventninger til årets NKUL-program. Riktignok prøver 12 parallellsesjoner å vise at de er aktuelle for barnehagen ved å bruke målgruppesymbolet for barnehage (hvit hånd på grønn bakgrunn). Når jeg leser beskrivelsen av innholdet på disse sesjonene, finner jeg imidlertid ingen ting i teksten som peker på at foreleserne har tenkt barnehage? Og all erfaring har lært barnehagefolk at da er det bare skole som blir omtalt.

Det betyr ikke at seminarene og sesjonene er helt uten interesse for enkeltpersoner, men du bør lese beskrivelsene av seminarene og sesjonene nøye. At NKUL 2016 er en konferanse med særlig aktualitet for barnehagen kan jeg dessverre ikke se. Og det er veldig synd etter det flotte og inspirerende programmet som var i fjor.

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: