Digital hverdag i barnehagen – noe for deg?

sommaroyDagene 27. – 30. august samles barnehagelærere fra hele Norden på vakre Sommarøy for faglig påfyll og nettverksbygging. Seminaret vil ha fokus på digitale utfordringer og muligheter i barnehagehverdagen. Er dette  noe for deg, så kjapp deg, for påmeldingfristen er allerede 15. mai. Det er mulig for flere fra samme barnehage å delta i dette nettverket. Flyreise og konferanseopphold for seminaret dekkes. Eventuelle andre utgifter som vikar etc må dekkes av barnehageeier.

Seminaret går i regi av Senter for IKT i utdanningen. Det vil bli en lett blanding av faglig påfyll, innføring i bruk av eTwinning-portalen med partnersøk, prosjektideer, verktøy for samhandling, hjelp til å komme i gang med et prosjekt, samt sosialt samvær, nettverksbygging og aktiviteter. Det forventes at alle deltakerne finner en prosjektpartner og starter planlegging av et prosjekt for gjennomføring i 2015/16.

Nysgjerrig på eTwinning? Les mer her og se faktaark om hvordan eTwinning kan brukes i barnehagen for samarbeid over landegrensene. Eventuelle spørsmål kan rettes til Lisbeth K Gregersen, lkg@iktsenteret eller på telefon 90522914.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: