Bli med til Roma

etwinningeTwinning informerer om at barnehagen din kan samarbeide med andre barnehager i egen kommune, eget fylke, i Norge eller til og med i Europa, om å bruke digitale verktøy! eTwinning tilbyr kurs, seminar, diskusjonsgrupper, aktivitetsforslag og ideer, samt en nasjonal støttetjeneste. Barnehagen kan bli med et stort nettverk av barnehageansatte fra  Norge og mange andre land.

Rammeplan for barnehager sier at ”digitale verktøy skal være et kilde til lek, kommunikasjon og innhenting av kunnskap” (Kunnskapsdepartementet, 2011). eTwinning er en portal for digitalt samarbeid mellom barnehager og skoler i Europa.  IKT-senteret har ansvaret for den faglige oppfølgingen av dette arbeidet i Norge.

Registrer du barnehagen din på eTwinning.net får du tilgang til ideer, ressurser og potensielle smarbeidspartnere som finnes der. eTwinning arrangerer en årskonferanse i Roma 27.-29. november. Hit kommer representanter fra alle deltakerlandene. eTwinning ønsker å sette av noen plasser til nyregistrerte barnehagelærere. Registrer deg på http://etwinning.net/no og bli med i trekningen. eTwinning betaler flyreisen og konferanseoppholdet.

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: