eTwinning i barnehagen

etwinningeTwinning er EU-kommisjonens portal for digitalt samabeid i Europa. Hvert år arrangeres en rekke arbeids- og kontaktseminar rundt om i Europa. Seminarene tilbyr faglig oppdatering, innføring i bruk av eTwinning-portalen med partnersøk, prosjektideer og verktøy for samhandling, samt sosialt samvær og nettverksbygging. Arbeidsspråk er engelsk når annet ikke er oppgitt.

IKT-senteret har ansvar for den faglige oppfølgingen i Norge, og vil gjerne at flere barnehager søker om å få delta på de arrangementene som passer for barnehagene. Flyreise og konferanseopphold blir dekket. Alle deltakere forplikter seg til å finne en partner og starte et prosjekt i løpet av året.

Du kan orientere deg på eTwinnings nettside Under fanen «Connect» kan du «Browse people, schools and projects». Klikk på Norge og søk på «Pre-school subjects», og du får opp en liste over barnehagefolk og barnehager som er med.

Invitasjon til seminarene legges ut fortløpende med søknadsskjema og frister for å søke på sidene til Senter for IKT i utdanningen. Spørsmål kan rettes til Lisbeth Knutsdatter Gregersen, 90522914 eller lkg@iktsenteret.no

 

Stikkord: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: