Konferanser – planlegg digitalt påfyll

Det finnes ingen oversikt over hvem som tilbyr kurs i hva når det gjelder bruke av IKT/digitale verktøy i barnehagen. Det finnes imidlertid to nasjonale konferanser på IKT-området som henvender seg til barnehage og skole:

Utdanningskonferansen  og NKUL (Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring). Begge er spennende og lærerike møteplasser for alle som vil lære mer hvordan man kan ta i bruk  digitale verktøy i det pedagogiske arbeidet. Det kan jeg trygt si;  jeg har forelest på, laget program og deltatt som vanlig deltaker på begge konferansene.

utdanningskonfUtdanningskonferansen i Bergen går over en dag med stappfullt program. Hvis du har litt reisevei må du regne med en overnatting. I fjor var det ca 400 deltakere, og halvparten var barnehagefolk.

nkul_litenNKUL i Trondheim varer i tre dager (to halve og en hel) og du kan klare deg med to overnattinger. I tillegg til forelesninger av barnehagefaglig art, møter du utstillere og kan gå på utstillerseminar. Og det er flere sosiale aktiviteter du kan henge deg på. I fjor var det 1200 deltakere totalt, og for første gang var det eget barnehageprogram, og det blir det i år også.

Utviklingsforum og Atea arrangerer dessuten konferansen Pedagogikk for generasjons touch i Oslo 2. april.

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: