IKT-plan for barnehagen

iktplanI dag har jeg deltatt på Brukerkonferanse for IKTplan.no, en konferanse først og fremst  for kommuner som bruker IKTplan.no i skolene sine. 

På programmet sto også en presentasjon om IKTplan for  barnehagen. Og det ble spurt om det var interesse blant deltakeren for å gå videre med en plan på nettet for å støtte utviklingen av digital kompetanse i barnehagene. Det var det.

Det vil bli vurdert å lage en barnehageIKTplan som skal inneholde forslag til aktiviteter knyttet til alle de sju fagområdene, veiledninger, videoer, andre ressurser og lenker. Siden barnehageprosjektet i IKT-senteret allerede har utarbeidet noe slikt stoff, regner jeg med at det i fortsettelsen vil bli et samarbeid mellom IKTplan.no, dem som viderefører barnehagearbeidet i senteret og  praksifeltet.

Stikkord: , ,

Én kommentar to “IKT-plan for barnehagen”

  1. Kristin Says:

    Dette var gode nyheter! Vi trenger den støtten i det digitale arbeidet.
    I Kristiansand starter vi nå IKT nettverk for barnehagene. Hver barnehage dedikerer en pedagog som møter et par ganger i halvåret for gjensidig oppdatering og påfyll. Dette også etter mønster fra hvordan de gjør det i skolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: