BarnehageMonitor 2012 med nettbrett og inspirasjonskurs

Hvis din barnehage, om noen uker, mottar en invitasjon til å delta i undersøkelsen av barnehagens bruk av digitale verktøy; BarnehageMonitor 2012 , så håper IKT-senteret, og jeg, at dere vil bli med! Blant deltakerne av undersøkelsen vil en barnehage bli trukket ut og motta et sett med nettbrett og inspirasjonskurs i regi av Senter for IKT i utdanningen.

IKT-senteret gjennomfører undersøkelsen på vegne av Kunnskapsdepartementet. Både eiere, styrere og ansatte i barnehagene vil bli spurt om tilgang til og bruk av digitalt utstyr, holdninger og informasjonssikkerhet i barnehagene. Les mer om den kommende undersøkelsen her.

Det er tidligere foretatt to landsdekkende undersøkelser om IKT i barnehagen, en i 2008 og en i 2009. Mye er skjedd siden da, ikke minst i løpet av de sist to årene med introduksjonen av  nettbrett. Og vi trenger ooodaterte kunnskap om IKT-situasjonen  barnehagene. Derfor er det viktig at så mange som mulig svarer på undersøkelsen når den kommer. Undersøkelsen vil danne grunnlaget for en rapport som i sin tur skal komme barnehagene til gode.

(Illustrasjonen til innlegget er hentet fra boken Reggio Emilia og de hundrede sprog av Karin Wallin, Dafolo Forlag, 1997.)

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: