IKT-brille gir bedre syn?

I forrige uke deltok jeg på storbykonferansen i Drammen, som arrangeres for  barnehageetatene i storbyene Drammen, Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. De har hatt  et storbynettverk siden midten av 90-tallet og formålet  er å bidra til å utvikle kompetanse og kunnskap til videre utvikling og kvalitetssikring av barnehagesektoren.

Temaet for årets konferanse var Fremtidens beste- Til barnas beste, der jeg snakket om Den digitale hverdagen i fremtidens barnehage.

Flere av storbyene har startet med en forsiktig IKT-satsning som prosjekt med  nettbrett, og barn og IKT. Andre kartlegger utstyrs- og kompetansesituasjonen, og arbider med planer for IKT-arbeidet. Deltakerne fikk både rapporten Småbarns digitale univers og Superetterforskeren som gjør både barn og voksne g til aktive og smarte brukere av nett og teknologi. Dessuten ble det delt ut IKT-briller til hjelp for  å orientere seg i den digitale hverdagen til barna. I den sammenheng er IKT-senterets ressussider nyttige.

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: