Masteroppgaver

Noen etterlyster master-og hovedfags-oppgaver. Her er de jeg kjenner til, ordnet etter utgivelsesår:

Simensen, E. D. (2012). Førskolebarn i samhandling med digitale verktøy. En kvalitativ studie om kommunikasjon og deling av erfaringer mellom førskolebarn i pedagogisk aktivitet med bruk av digitale verktøy. Masteroppgave IKT-støttet læring ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier. Oslo: Høgskolen i Oslo og Akershus.

Gåsland, A. (2011). Kunnskap, ferdigheter, holdninger. Digital kompetanse og bildebruk i barnehagen. Masteroppgave i IKT og læring. Stord: Høgskulen Stord/Haugesund.

Hansen, L.I. (2009). “We just click!” ICT from preschool children’s perspectives. Master thesis in Early Childhood Education and Care. Oslo: Oslo University College.

Hjelle, S.S. (2008). Den digitale leken : en tilnærming til bruk av digitale verktøy i barnehagen.Masteroppgave i informatikk. Oslo: Universitetet i Oslo.

Laupsa, A. I. (2008). Mens vi venter…: barns betraktninger om IKT og sosialt samspill i barnehagen.Masteroppgave i IKT i læring. Masteroppgave i IKT og læring. Stord: Høgskulen Stord/Haugesund.

Nilsen, Å.H. (2008). ”Data er like viktig som Duplo” Å vinne kunnskap om barnehagens læringsmiljø med innføringen av IKT i barnehagene i en kommune som eksempel. Masteroppgave i pedagogikk. Kristiansand: Universitetet i Agder.

Sinnerud, M. (2007). «Data i barnehagen»: ei kartlegging av IKT og digitale verkty si rolle i arbeid med barna i barnehagen. Hovedoppgave i pedagogikk. Bergen: Norsk Lærerakademi.

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: