Pilotbarnehager søkes!

I 2013 feirer vi 100-årsjubileet for allmenn stemmerett og i 2014 er det 200-årsjubileum for grunnloven vår. I den anledning har Senter for IKT i utdanningen fått i oppdrag av Kunnskapsdepartementet å utvikle et nettsted som blant annet retter seg mot barnehager. Les mer her.

Nettstedet skal bidra til å utvide barns kunnskap om demokratiet og demokratiets institusjoner og inspirere til demokratisk deltakelse. Innholdet skal bidra til å forklare, utdype og reflektere over sentrale temaer som blant annet likestilling, rettferdighet, menneskerettigheter, medvirkning og 17.mai.

Nettstedet lanseres mars 2013, og for å kvalitetssikre innhold rettet mot barnehagen trenger IKT-sentert pilotbarnehager som kan hjelpe til med å prøve ut nettsidens ressurser og oppgaver. Utprøving vil foregå over to uker i løpet av november 2012.

Er du og din barnehage interessert? Meld fra til IKT-senteret  innen 12. September. Og har du spørsmål er det bare å ta kontakt med prosjektleder Susanne Koch (913 45 516, skk@iktsenteret.no).

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: