Det spirer og gror

Det spirer og gror i den digitale barnehagehagen. Klikk der! i Oslo er gjennomført – den femte konferansen i Oslo og den tiende i landet siden 2006.  Jeg synes det er grunn til å være stolt av det.  Det gikk et sukk gjennom salen da dårlig utstyr ble nevnt. Og voldsom summing mellom innleggene, noe som tydet på engasjemnet. Mange ga tilbakemeldinger om at innleggene var interessante og inspirerende, og innledere ble hyret inn til nye oppdrag andre steder i landet. Klikk der! er viktig sted for å  knytte kontakter.

Konferansedeltakerne var først og fremst barnehagefolk, men også folk fra høgskole- og universitetsfolk, forlag, IKT-senteret, Kopinor, Medietilsynet, NAFO, grunn- og videreutdanningsstudenter, Statped , Trygg trafikk, og t.o.m barne- og ungdomsarbeiderfaget var  representert. Ganske bred interesse for hva som rører seg i barnehagen, med andre ord.

Men KD, som nettopp har mottatt oppdragsrapporten som viser at 42% av barnehageansatte har stort behov for å øke sin digitale kompetanse, glimret med sitt fravær. Det gjorde også Utdanningsdirektoratet som skal lage sentrale føringer for tildeling og forvaltning av sentrale kompetansemidler. Heller ikke   fylkesmennene, som skal veilede kommunene i arbeidet med kompetansesatsing, så jeg noe til.

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: