Tre gode grunner

Tre gode grunner til å dra til Klikk der! i Ålesund 19.april:

Lila Marie Moberg har arbeidet mye med IKT i barnehagen, har skrevet bok IKT-prosjekt i barnehagen og  videreutdanner barnehagepersonalet i kreativ bruk av IKT. Hun har kalt foredraget sitt 3 gode grunner. Lila er førstelektor  ved Høgskolen i Volda. (Fototet er hentet fra HiVolda).

Anna Klerfelt har arbeidet mye med digitale medier og svanske barnehager. Hun har blant annet skrevet en doktoravhandling om temaet, og hatt feltarebeid i flere barnhager. Hun vil snakke om Barns digitala berättande. Anna er fil dr. universitetslektor ved universitetet i Gøteborg. (Fotoet er hentet fra http://www.skolverket.se)

Klausine Røtnes, førskolelærar og fagbokredaktør, har masse erfaring med å fotografere selv til tross for at hun startet med fotografering i godt voksen alder. Du har sikkert sett bildene hennes i tidsskriftet Barnehagefolk. Hun har også hatt fotoutstillinger og dokumentert forholdene i barnehager i blant annet til Irland, Nicaragua og Sør-Afrika. Hun vil snakke Om fotografering i barnehagen.

Stikkord: , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: