Interaktiv tavle, språkstimulering og lek

På Klikk der! i Oslo 16. mars:

Luis Enrique De la Sancha, pedagogisk leder i Skrubbelund barnehage,  presenterer hva en interaktiv tavle  (SmartBoard) er og hvordan han har brukt den som verktøy til lek og språkstimulering i barnehagen.Tavlen veker  interesse, begeistring og motivasjon hos barn, og kan utløse nysgjerrighet og være en drivkraft til utforskning, lek, aktivitet og språkstimulering.

Stikkord: , , , ,

4 kommentar to “Interaktiv tavle, språkstimulering og lek”

 1. Tanja Håheimsnes (@tanjahaa) Says:

  Vi har brukt SmartBoard i snart 3 år. Jeg opplever smartBoard som et flott hjelpemiddel. Vår erfaring er også at barna lar seg interessere, begeistrer og har stor motivasjon når de holder på med ulike «oppgaver» på smart board’en. En faktor som vi opplever som svært positivt er at barna kan samarbeide flere sammen når de jobber på smarth boarden. Alle ser og barna får bruke språket sitt aktivt når de f. eks. veileder hverandre i ulike funksjoner på smarth board’en.

  Mvh
  Tanja

 2. Gunn Kristin Wasmuth Says:

  Vi har nettopp anskaffet oss SmartBoard, og er på utforskningsstadiet. Om det er noen som har tips i forhold til sider, program (helst gratis som man kan laste ned) mottaes det med takk 🙂

  Mvh
  Gunn

 3. Cynthia Fagervold Says:

  Hei.
  Vi skal kjøpe interaktiv tavle til barnehagen, og vil gjerne ha tips om hvilke type dere har, og deres erfaringer med SmartBoard. Vi ønsker noe vi kan flytte mellom avdelingene.
  Har dere tavle eller bord?

  Mvh Cynthia

  • NinaB Says:

   Hei Cynthia. Oppslaget du har kommentert på er 6 år gammel. Jeg vet ikke om Luis Enrique De la Sancha fremdeles jobber i , Skrubbelund barnehage i Oslo, men de kan jo ta kontakt med dem og høre. Eller vil det være en interessant forelesning om dette på DAB 2018 dag.imtec.org i Kristiansand 9. mars, i Bodø 14. mars og Oslo 15.mars. Vennlig hilsen NIna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: