Barn og IKT i Trondheim

I Trondheim kommune er barnehagene i full gang med kvalitetsutvikling. Kvalitetsprogrammet 2011-2014 er et tilbud til alle barnehager uavhengig av eierskap og driftsform. Programmet omfatter ulike faglige satsingsområder. Et av dem er IKT. Hensikten er å øke personalets kompetanse i bruk av digitale verktøy som virkemiddel i det pedagogiske arbeidet med barna.

I november var representanter for de 13 barnehagene som deltar i dette prosjektet i Oslo for å bli inspirert til videre arbeid. I disse dager legger barnehagene siste hånd på prosjektbeskrivelsene. Torill Hafsmo, som er prosjektleder, lover å oppdatere prosjektet nettside og der kan vi sikkert  lese mer om prosjektene etter hvert.

Kort om barnehagene I Trondheim:
I 2010 var det 57 kommunale enheter (108 barnehager), 76 private ordinære barnehager og 97 private familiebarnehager som ga  barnehagetilbud til om lag 10 600 barn. I tillegg brukte om lag 500 barn de åpne barnehagene i byen. Det er om lag 3150 ansatte i trondheimsbarnehagene, hvorav 1240 er ansatt i de private barnehagene.

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: