Klikk der! 31. mars – 1. april 2011 på Stjørdal

Konferansen tar for seg digital kompetanse og bruk av digitale verktøy sammen med barn i barnehagen. Barnehagen er i digital utvikling. Med utgangspunkt i Rammeplan for barnehagen, bør barn oppleve at digitalt verktøy kan være en kilde til lek, kommunikasjon og innhenting av kunnskap. Mange barnehager er i gang med dette arbeidet. Målet med konferansen er økt kompetanse innen temaet og inspirasjon til videre arbeid.

Ta utfordringen! – Bli med å bidra med en posterpresentasjon!
Har du/dere gode eksempler fra arbeidet med bruk av digitale verktøy sammen med barn i barnehagen. Kom på konferansen og legg det frem via en posterpresentasjon.

Påmeldingsfrist: 20. februar 2011. Informasjon om program og påmelding får du her. Og her kan du lese mer om tidligere og kommende Klikk der! konferanser.

Stikkord: , , , ,

Én kommentar to “Klikk der! 31. mars – 1. april 2011 på Stjørdal”

  1. Klikk der! Trondheim 31.03 | OM KUNST, ESTETIKK OG LÆRING Says:

    […] Sammen med Kristin Nyberg i Kulturparken barnehage presenterte jeg prosjektet “Andy Warhol i barnehagen” på konferansen Klikk der! som denne gangen ble arrangert av Dronning Mauds Minne. Vi presenterte prosjektet på Klikk der! i Oslo i fjor så noen må ha likt det de så og hørte. Prosjektet har også inspirert andre som f. eks Klepp familie og friluftsbarnehage som har hatt sitt eget Warholprosjekt med inspirasjon fra Kulturparken barnehage. Les mer om innlegg på konferansen på Barnehageblogg om medier og IKT […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: