Barnet vil erobre den digitale verden

Jobber du i Bergensdistriktet, så er kanskje Utdanningskonferansen 25. og 26. oktober en konferanse for deg?  Mange nyttige innlegg, og tre foredrag som retter seg spesielt mot barnehagen.

Under tittelen Barnet vil erobre den digitale verden tar førstelektor i pedagogikk, Nina Bølgan ved Høgskolen i Oslo, opp begrep som medvirkning, dannelse og digitale verktøy. Hvordan ser den digitale tilstanden ut i barnehagen i 2010, og finnes det strategier for å komme videre?

Førsteamanuensis Elin Eriksen Ødegaard og førstelektor Ida M. Knudsen ved Høgskolen i Bergen tar for seg  Barnehagen som danningsarena. Å snakke med bilder er lettere enn med ord! Om små barns meningsskaping i barnehagen med bruk av digitale verktøy. Hva skjer i barnehagen når nye medier gjøres tilgjengelige for barna? Hvordan tar barn i bruk tegne- og fotoredigeringsprogrammer og digitale fortellerverktøy?

Barnevakten holder utstillerseminar om  Mediehverdagen til de minste. Når og hvordan møter barn i barnehage- og førskolealder digitale medier som TV, spill og internett?

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: